Kapitalis

Sunday, December 27, 2015

PREORDER AGAIN!! HAPPY VIRUS



Atas permintaan, kini saya buka semula preorder untuk buku kompilasi cerpen Happy Virus. Bagi yang masih tak tahu kewujudan buku ini. Meh saya ceritakan serba sedikit tentang buku kompilasi cerpen Happy Virus.

Buku ini mengandungi 10 buah cerpen dimana lima daripadanya ada tersiar di blog dan lima lagi adalah cerpen baru yang tak akan keluarkan dimana-mana ruang (kecuali kena sabotaj). Antaranya;

1. Bercinta dengan Mamat Alien
2. Bercinta dengan Mamat Downy
3. Still into You
4. Bercinta dengan Mamat Sengal
5. Oh Cik Pelik
6. Hero (baru: cerita pasal Hamdan dan Nailah)
7. Karei wa Hitler desu (baru)
8. Golden Age : Prologue (baru)
9. Incik Boss: Ever After (sambungan Hello Incik Boss)
10. Coma


Buku berharga RM28 dan kos pengeposan ialah RM7 untuk Semenanjung dan RM11 bagi Sabah dan Sarawak.

Saya buka preorder ni sampai 15 Januari 2016 dan buku akan dipos pada pengakhiran Januari.

Jadi tunggu apa lagi? Mai order sebelum habis stok lepas tu menangis melangut akak tak mau layan dah! Hahaha

Oh ye, kawan akak dah buatkan satu page Facebook khas untuk blog ni jadi sila LIKE page akak okay? Terima kasih~~

Untuk sebarang urusan boleh emel ke: kouryu.nasrin@gmail.com
(^-^)v

10 comments:

Nur Hamidah Lubis said...

Ceit, ada page bagai kt fb...
Apa nama dia kk?
Femes la akk!!!
Anyway, blh g postage k Indonesia x kk?

Norlyana Nasrin said...

@Nur Hamidah Lubis: Boleh klik sini https://www.facebook.com/cerpenkouryunasrin

x famous pun. insyaAllah boleh tapi akak kena kira dulu postage fee dia dan agak mahal. Dalam RM25 untuk postage.

Nur Hamidah Lubis said...

Oo......
Sy kna g tnya mkcik sy yg d sna dlu la kk ...
Klu blh, sy bg tau akk
Klu x, sorry eh kk
Peace ✌✌

Norlyana Nasrin said...

@Nur Hamidah Lubis: okay

Anonymous said...

Owh... T'lambat sudaa... Sdey nyew... Hurmmm... Cmner lak ngn IRA, blm hbis lg kn?? [Miss q]

Norlyana Nasrin said...

@Miss q: Saya ada lebihan stok dengan kawan saya. Jika berminat boleh email saya: kouryu.nasrin@gmail.com.

IRA insyaAllah saya akan keluarkan buku.

(^-^)v

Anonymous said...

Akk saya nak jgk Tapi ssh nak contact:-( huhuhi

Norlyana Nasrin said...

Boleh emel kouryu.nasrin@gmail.com

hanis irish said...

akak jual online je ke?tak ada kat kedai buku mana mana?

Norlyana Nasrin said...

Yup akak jual online je. Kalau berminat boleh email akak kouryu.nasrin@gmail.com