Kapitalis

Wednesday, August 19, 2015

[PREORDER] Buku Koleksi Cerpen!!!! AKHIRNYA!!!


Alhamdulillah akhirnya buku koleksi cerpen saya dah nak siap dan sekarang saya nak buka order. Dalam buku ini terkandung cerpen-cerpen yang pernah disiarkan didalam blog dan beberapa cerpen yang baru.

1. Bercinta dengan Mamat Alien
2. Bercinta dengan Mamat Downy
3. Still into you
4. Bercinta dengan Mamat Sengal
5. Oh Cik Pelik
6. Hero (cerpen baru)
7. Karei wa Hitler-desu (cerpen baru)
8. Golden Age : Prologue (cerpen baru)
9. Incik Bos: Everafter (cerpen baru sambungan dari Hello Incik Bos)
10. Cerpen Bonus: Koma (cerpen baru)

Buku ini berharga RM28 dan untuk pos, saya kenakan RM7 (Semenanjung Malaysia) manakala RM10 untuk Sabah dan Sarawak.

Untuk memesan, anda boleh email saya: kouryu.nasrin@gmail.com sertakan nama, alamat lengkap, nombor telefon dan bukti bayaran (saya akan beritahu melalui emel). Buku ini akan dihantar dalam masa dua minggu.

Jadi tunggu apa lagi? Buku ini saya cuma cetak 100 buah sahaja maka sila order sebelum kehabisan stok!

Huhuhu macam gaya saleswoman apa entah..hehe~

9 comments:

syue said...

saya ada email untuk memohon no akaun bank.
mohon reply untuk saya lakukan transaction.

tq

(xsabar dah nak baca buku ni:) )

Norlyana Nasrin said...

@syue: Alhamdulillah saya dah reply. Hehehe~

syue said...

done with payment and dah email details.

tq :)

Norlyana Nasrin said...

@syue: Alhamdulillah saya dah terima. InsyaAllah buku akan dihantar dalam masa dua minggu.

Anonymous said...

Sis whatsapp ke wechat je ke tak boleh ke? :* email saya susah lah :(

Norlyana Nasrin said...

Boleh..jap meh add Facebook pastu nnt saya inbox no saya. Agak bahaya nk bg nombor kt sini.

Norlyana Nasrin said...

Facebook saya: Norlyana Nasrin Zulkifli

adila ibhraim said...

assalamualaikum . Ada lagi tak buku ni ? saya bru jumpa blog ni and sya dah baca semua cerpen sis . Best cerpen sis 'terbaik'heheheheheheh . Novel IRA sis tk update dah ke ? 'Sad'

Norlyana Nasrin said...

@adila ibhraim: waalaikumussalam. ada lagi. jika sis berminat, boleh email saya di kouryu.nasrin@gmail.com