Kapitalis

Tuesday, March 24, 2015

Tentang Buku Koleksi Cerpen

Assalamualaikum w.b.t/ Salam sejahtera..

[kredit

Hahaha dah macam promosi lebat je untuk buku aku tu padahal aku kena tambah lagi 1 cerpen sebab kawan aku aka editor aka business partner cakap 'Tak cukup!!!' huhuhu sedihnya....tapi kira berita baik untuk korang yang nak membeli la kan?

Cerpen itu pastilah cerpen baru yang korang tak akan jumpa kat mana-mana (kecuali kena sabo) kecuali dalam buku aku tu je..masuk yang baru ni, dah ada 4 cerpen baru panas-panas keluar dari otak aku ahahahaha ayat cannot go!

InsyaAllah aku akan siapkan secepat mungkin dan buka pre-order dalam bulan April. Bertabahlah kalian!

Untuk blog....krik..krik..krik..aku minta maaf sangat sebab tak update apa-apa..bukan daku malas tapi..hukhukhuk sibuk dengan buat persediaan kelas, buku koleksi cerpen dan habiskan anime Gosick! krik...krik..krik...hehehe yang last tu aku buat sebab nak release tension. Tapi silalah layan anime Gosick itu! Victorique sangat comel dan Kujo memang gentlemen yang payah nak cari zaman sekarang muahahaha sempat lagi promote anime~

Baiklah sesiapa yang belum undi nak membeli buku aku tu, boleh undi disini. Banyak sangat update tapi buku tak keluar fed-up pula korang nanti kan? hehehe~sorry~

6 comments:

lebah comel said...

Salam...nie yg buad kn sye xsaba tuk dpt kn bku akak nie..: )

Norlyana Nasrin said...

@lebah comel: waalaikumussalam..hehehe thanks..insyaAllah..akak dengan editor akak tengah berusaha juga sekarang huhu~

(^-^)v

Nor Shafinie Shahruddin said...

Kak mcm mana nak terbit kan buku? Atau masuk kan karya saya dalam penulisan2u? Huhu saya takut tak diterima sbb tak best sangat novel saya. Baru bab 2. Akak boleh tolong bagi comment? Oh baca kat sini finieo.blogspot.com huhu kalau akak sudi la

Norlyana Nasrin said...

@Nor Shafinie: Akak tak berapa tahu sebab yang uruskan semuanya ialah business partner akak. Tak salah kalau nak cuba hantar karya ke penulisan2u. Cuma klik di hantar karya dan isi maklumat yang diperlukan.

Good luck. InsyaAllah akak baca (^-^)v

http://www.penulisan2u.my/hantar-karya/

jude judy said...

really cant wait this...

Norlyana Nasrin said...

@jude judy: please wait a bit longer. I just add up a new short story for this book. It is a bit diff from what I've posted on this blog.
(^-^)v