Kapitalis

Sunday, March 1, 2015

Keputusang~



Assalamualaikum w.b.t dan selamat sejahtera guys!

Setelah melakukan bancian, saya mendapati lebih ramai yang berminat untuk membeli koleksi cerpen saya berbanding dengan novel Isteriku Ratu Ais. Jadi insyaAllah, saya akan teruskan dengan usaha mengeluarkan buku pertama yang merupakan koleksi cerpen-cerpen dan tambahan cerpen istimewa untuk anda.

TAPI..

Jangan risau, novel IRA akan menyusul kemudian okey? InsyaAllah..

Pengakhiran cerpen 'Ice King and Delinquent Queen' akan saya sertakan sekali dalam buku saya itu nanti.

Apa-apa pun semoga kalian bersabar menunggu kelahiran buku pertama dari saya dan dapatkan terus dari saya disini okey?

p/s: InsyaAllah ini merupakan simpanan untuk kahwin saya..hehehehe (^-^)v


8 comments:

Anonymous said...

Two expresion in one entry
first,yeah tak sabar nk beli koleksi koleksi cerpen writer tapi tak tahu lah bila . Dgn commitmen yg berlambak...Haish..Bila dpt holiday ni ? :))))

Okay the second one pula,kenapa tak habiskan je ice king and delinquent queen dekat blog ? Penantian itu satu penyeksaan tahu..hmm.. okay takpe yg penting do the best writer! Aga aga fighting! kBye XD

@shaf

Aini Yumni said...

Assalamualaikum. Sy student oversea yg tak boleh dptkan novel awk selain drpd blog awk ni. Jdnya, sy minta awk still update cerpen dan novel awk bole 😢😢 merayu sbb ni je bahan bacaan Msia yg sy dpt ikut skrg ni.. dlm masa sbulan sy baca blog awk dan sy minat, suka sgt2 dgn karya awk .. ~student oversea yang dahagakan karya melayu~ #permintaan .

Norlyana Nasrin said...

@shaf: firstly, hahaha holiday itu memang seronok tapi payah nak dapatkan ufufufu~

secondly, mulanya saya ingat nak buat macam tu tapi..baiklah saya akan habiskan cerita IKDQ dalam blog tapi masukkan special omake dalam buku koleksi cerpen saya. Fair enough?

(^-^)v

Norlyana Nasrin said...

@Aini Yumni: Waalaikumussalam.Alhamdulillah ada juga yang suka penulisan sengal saya..

InsyaAllah saya akan habiskan cerpen baru disini tapi untuk novel saya minta maaf sebab memang saya berhajat nak keluarkan dalam bentuk buku.

Mungkin apabila novel saya dah siap dan awak berminat nak membeli, saya boleh courierkan kepada awak. Bayaran untuk courier biar saya yang tanggung amacam? Special sebab awak dah meluahkan isi hati awak..ehey~

(^-^)v

jude judy said...

Hi dear..

No matter what been publish first..i'll grab it..tp janji tau...kasi tmbh banyak2 tu cerpen..sampai cucu cicit ol d four hero malaya...hihih

Norlyana Nasrin said...

@jude judy: hehehe thanks!
Oh nk kasi teaser, mmg ada cerita pasal anak2 iqram, hamdan, muiz n firdaus.
(^-^)

jude judy said...

wa....u r the best..really cant wait..

Tp sementara tgu d book..update la skit2 d sini..bikin kawan sa smpi hbs materinity leave ni..hihi

Norlyana Nasrin said...

@jude judy: hehe mmg es nk update tp sekarang bz dgn kelas sbb sem dh mula..sy keja dlm U jd mmg bz gila..huhu..