Kapitalis

Tuesday, February 17, 2015

Pertanyaan

Assalamualaikum/ Salam sejahtera.

Guys! Nak tanya jika saya nak terbitkan sendiri novel atau koleksi cerpen, adakah kalian berminat nak membeli?

Just vote! :)

p/s: utk vote dua option; vote yang pertama, refresh browser anda dan vote utk option kedua :3

ADAKAH ANDA BERMINAT NAK MEMBELI...

Novel saya (IRA)
Koleksi cerpen saya + cerpen khas
Takde kerja nak beli novel kau!
Perlu ke?
Poll Maker

15 comments:

adryz annissa said...

Of course lah nak. I've been a fan since your Kisah Kita story. Ada ura-ura nak publish ke kak?

adryz annissa said...

Waalaikumsalam *excited sampai lupa jawab salam

Norlyana Nasrin said...

@adryz annisa: akak nak try publish sendiri dengan kawan2 akak..

kira insyaAllah akan jadi lagi murah berbanding tunggu company besau2 nak publish.

So sekarang akak nak tengok berapa ramai yang berminat nak beli. Kalau sikit sangat, maka nak x nak kena cuba nasib ke company besau la huhuhuhu~

adryz annissa said...

Ohh I see, tak kisahlah siapa publisher, asalkan buku tu keluar dah alhamdulillah sangat

Norlyana Nasrin said...

@adryz annisa: InsyaAllah asa rezeki , dptlah pgg novel akak huhu

jude judy said...

Hi...

I will buy the IRA and koleksi cerpen jg...

Norlyana Nasrin said...

@jude judy: Thanks (^-^)v

Anonymous said...

Saya beli.. kalau tidak akan keluar katTV buat drama rasa membazir ja kalau beli
Izz~~~

ct.kz said...

Waalaikumusalam. Sy pn nk beli jgk.hope sis dpt trbtkn IRA n crpen2 2 cpt2.anyway gud luck sis

Norlyana Nasrin said...

@Izz: Thanks. Serius saya ckp, saya x mau bg karya saya kt mana2 producer selain mamat khalid utk diadaptasikan..ahahahaha...

Norlyana Nasrin said...

@ct.kz: Alhamdulillah..insyaAllah, ada rezeki, dptlah pgg novel & koleksi cerpen saya

Aini Yumni said...

sy habeskan baca blog akak dlm masa 1 bulan. Tu pn ats fktor busy jd lama .Best sgt!! Sgt suka . Dan superb.
Dan blog akak jd tman sy mse cuti sem hari tu..

Nura Ifah said...

Saya okey je,kak.Saya selalu sokong akak.Lagipon akak berbakat,rugi kalau akak x gunakan.Ape pon,saya teringin nk pengang novel yg akak karya..Goodluck!!

Norlyana Nasrin said...

@Aini Yumni: Alhamdulillah thanks..insyaAllah ada rezeki dptlah pgg novel akak huhu

Norlyana Nasrin said...

@Nura Ifah:Alhamdulillah..thanks. insyaAllah ada rezeki dptlah pgg noel akak karanh hehehe...

(^-^)v